Degerfors Golf förmedlar försäljning av aktier, för närvarande finns det aktier från: 

1500 kr

 

Kontakta kansliet på 070-24 24 554 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för mer information kring aktier/spelrätter. 

Vid överlåtelse eller försäljning av aktie/spelrätt i Degerfors Golf AB (publ.) skall en registreringsblankett fyllas i och skickas in till bolaget för registrering i aktieboken.

 

Registrering i aktieboken kan endast ske om säjaren fullgjort sina ekonomiska åtaganden gentemot  Degerfors Golf AB (publ.)

 

Degerfors Golf AB (publ.) är inte på något sätt ansvarig för att köpeskillingen reglerats mellan säljare och köpare.

 

Blankett kan hämtas här

För uthyrning och handel med spelrätter kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Som innehavare av en B-aktie i Degerfors Golf AB erhåller du en spelrätt på en av Värmlands modernaste golfbanor, Degernäsbanan, i centrala Degerfors. Rätt till spel har du under förutsättning att spelrättsavgift för inevarande år erläggs. Se Medlemsformer och avgifter.

Vill du bli aktieägare, kontakta kansliet på Degerfors Golf AB, telefon 070-2424554 eller skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Aktiekapitalet efter emission E uppgår till 2.076.000kr fördelade på 120 A- och 573 B-aktier. Aktierna representerar idag maximalt 609 spelrätter.

Uthyrning av aktie/spelrätt i Degerfors Golf AB (publ.) är ej längre möjligt.

Möjlighet att spela utan spelrätt finns genom att betala en högre årsavgift.

Vill du köpa en aktie/spelrätt och därmed betala en lägre årsavgift, se under aktier till salu.