Hål 1. Vatten till vänster och out till höger. Når du över dammen på två? Att lägga upp sig kort om dammen blir ca 140m kvar.

Hål 2. Kort till höger om flaggan ger raka linjer vid puttning. Missad green till vänster blir nog bogey medan miss till höger är en bättre chans att rädda par.

Hål 3. Bunkrar tar en del utslag men det går att landa brett både höger och vänster. Vänster om flaggan för bra puttlägen.

Hål 4. Ett lång järn för att nå green men kort om green till vänster vid ingången är ok att chippa in från.

Hål 5. En klubba från tee som ej når fram till bunkern rekommenderas. Vatten till höger tar många bollar. Hungriga bunkrar vid green.

Hål 6. Green kan nås på två med ett bra utslag. Green lutar mot sjön och bakre del av green är lägre vilket gör att inkommande låga bollar lätt rullar genom hela green

Hål 7. Kort vänster om flaggan för raka puttar uppför

Hål 8. Tre slag till green. Utslag till vänster om första bunkern

Hål 9. En drive kan gå ner i diket. Här kan man behöva ta en kortare klubba om inte vinden ligger på. Långt andraslag till green.

Hål 10. Ett ganska besvärligt hål efter en kaffepaus. Vattehindret är en bollmagnet och vänstersidan är inget bra ställe att chippa in från.

Hål 11. Sikta på kraftledningen nere i backen. En riktigt bra drive i fairway kan rulla hela vägen till green. 

Hål 12. Sikta på herrgården. Andraslaget mot de högsta träden i dungen. Out och bunker bakom green

Hål 13. Svårt. En bra drive kan komma ner för slänten och ge ett enklare inspel med ett kortare järn. Oftast har man ett lång klubba kvar till green uppe på höjden. Grattis om du gör par.

Hål 14. Skogshålet! En drive kan öppna upp det här hålet men ett långt järn är ett klokt val. Undvik höger sida av fairway med järnutslag som kan gå mask bakom björkar. Out bakom och till vänster om green och vatten framför så välj rätt klubba och riktning vid inspel.

Hål 15. En fin landningsyta för drivern mellan bunkrarna. Vill man inte riskera bunkerbesök kan man dock slå ut med ett järn på detta korta hål. Out bakom green

Hål 16. Når du över bunker med drive är det bra. Når du inte bunker med drive är det ändå bra linje. Är bunker i spel får du sikta höger som kostar meter på andra slaget. Inspel mellan bunker och flagga för birdiechans

Hål 17. Lite längre än vad man tror. Raka uppförslinjer mot greens bakre mitt

Hål 18. Var försiktig med drivern som kan gå i vattenhindret. Andra slaget bör gå mot bortre bunker till vänster om fairway. Tredje slaget till green är viktigt. Två nivåer på green som lutar mycket.